Nærområdet

Vårt nærområde

Bydelen Tiller har vært, og er i stadig utvikling. Her har vi så å si alt! Barnehager, skoler, kirke, hotell, kjøpesentra, apotek, vinmonopol og mye,mye mer. En leder i byens næringsliv har kalt Tillerbyen, sammen med Lade, for indrefileten i Trondheim.

Barnehager:
Romemyra Barnehage er den nærmeste for oss på Starrmyra. Den har to avdelinger, en på selve Romemyra og en ved Porsmyra. I tillegg finnes det flere barnehager på Tiller.
Skoler:
Tonstad skole og Rosten skole er de nærmeste skolene for elever i grunnskolen. I tillegg finner vi Hårstad skole lengre sør. Det finnes to videregående skoler, Tiller VGS og privatskolen KVT
Kirke og menighet:
Starrmyra tilhører Tiller Kirke og Tiller menighet som har tilhold i Romemyra  66.
Idrett:
Tiller Idrettslag omfatter følgende grener: Fotball, Håndball, Ishockey, Ski, Skyting, Trim og Idrettskole. Adressen er: Tiller IL Hoved, Postboks 353 Tiller, 7477 Trondheim.
Lege og apotek:
Tillertorget legesenter holder til i 2. etg på Tiller Torget, I tillegg til Vitusapotek som du finner i 1. etg. På kjøpesenteret City Syd finner du Apotek 1.

Sykehjem

I Østre Rosten 51 finner du Tiller helse- og velferdssenter. Sykehjemmet ligger sør for Tiller Videregående skole.

Postkontor

Nærmeste postkontor er Post i Butikk på Bunnpris Tonstad, rett overfor Starrmyra BL. I tillegg finner du tilsvarende på Rema 1000 i Ivar Lykkes Vei.

Butikker og kjøpesentra

Bunnpris Tonstad er vår nærmeste dagligvarebutikk. Men på Tiller finner du alt hva du trenger. City Syd er allerede nevnt flere ganger. Her finner du en mengde butikker med blant andre apotek og Vinmonopol. Tiller Torget og StorM-senteret har også en del butikker.